Tjänster - Tönt Animation Infomrationsgrafik Motion design Stockholm
304
page-template-default,page,page-id-304,bridge-core-3.0.1,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1403

det finns massa anledningar
att kontakta oss

Det här kan vi hjälpa er med

Vårt jobb är att föra ut vad ni vill säga på ett så roligt och lättförstått vis, att ett barn förstår vad ni vill kommunicera.

 

Antingen genom häpnadsväckande motion graphics som visar upp ert varumärke på ett exklusivt och eggande vis eller genom illustrationer och animationer som förklarar för omvärlden vad ni står för och varför de ska lyssna på just er.

 

Vi på Tönt är mästare inom motion design, 2D animation, cel animation och stop motion. Vi älskar karaktärsdrivna berättelser och vi har tagit guld i att göra det komplicerade till intressant och lättförstått.

Hos oss kan ni få hjälp med allt från manus till idéer och produktion från ax till limpa. Är ni en reklambyrå eller kommunikationsbyrå som vill hålla i produktionen själva, men vill ha hjälp med design och animationer, så ställer vi upp. Vår design har blivit nominerade till såväl nationella som internationella priser.

 

Så vad ni än behöver, material för sociala medier, informationsgrafik, infomercials, explainer videos, reklam eller grafikpaket till tv och film. Vi hjälper er!

 

Hör av er och starta ett nytt spännande samarbete / Tönt

Rörlig grafik i alla dess former

animation & advertising

Animationer är det vi lever för – rörliga bilder, briljant design, höga skratt och små leenden. Allt här under och det vi säljer har på ett eller annat vis med rörlig grafik att göra.

 

Det vi gör för er är att vi skapar animerade filmer som förklarar just ert budskap. Filmerna används i allt från reklam, sociala medier, i mötesrummet eller i tv-rutan. Vi skräddarsyr filmerna för att förmedla vilka ni är både i innehåll och i utseende.

TV/Event & motion design

Motion design är det som sätter pricken över i:et i design. Om ni har ett event och det ska kännas lyxigt, om ni vill att er logotyp ska röra på sig på webbsidan, om ni har en vlogg eller tv-program som ska promotas, då behöver ni motion design. Vi har skapat motion design för tv-produktioner, events, filmer, pods, reklam och sociala medier och kan hjälpa er med allt från design och animation av logotyper, namnskyltar, bumpers, eftertexter, presentationer och mycket mer.

infomercials & explainer videos

Vi hjälper världen att förstå sig på det ni vill ha förklarat, spelar ingen roll om det är inom kärnfysik eller hur en bokhylla monteras. Ert budskap är värt att förklaras. Informationsgrafik används för samhällsinformation, B2B, internkommunikation eller informationsgrafik till tv-program, explainer videos, utbildningsmaterial och mycket mer.

Illustration & Informationsgrafik för tryck

Elbilstorget Animation Informationsgrafik Produktionsbolag Stockholm

Namn: Elbilstorget, Kund: Eways

informationsgrafik

Informationsgrafik, info graphics, informationsdesign och mycket mer är vanligt att vi på tönt hanterar. Det kan vara allt från att rita en karta till museum, att förklara en kemisk process i en fabrik eller hur solsystemet fungerar. Vi på tönt älskar att göra det komplicerade lättförstått. Vi har bland annat en expert med magistergrad inom vetenskapskommunikation hos oss som mer än gärna sätter tänderna i ert projekt.

presentationsmaterial

Ni vill att er presentation ska stå ut, det kan vara allt riktat mot kunder, aktieägare, seminarier eller workshops och behöver hjälp med illustrationer och design i er presentation, känn ingen stress vi hjälper er. På grund av vår långa erfarenhet med illustrationer och design har vi vid flera tillfällen blivit ombedda och hjälpa våra kunder med att paketera deras presentationer. Vi hjälper mer än gärna till och vi ser till att ni framstår på ett professionellt vis.