Kontakt | Tönt Kontakt Animation Informationsgrafik Stockholm Sverige
740
page-template-default,page,page-id-740,bridge-core-2.5.3,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1403

vi letar alltid efter nya samarbetspartners

Vi finns i Stockholm, men gör jobb i hela Sverige och resten av världen

Tönt är ett produktionsbolag och design- och animationsstudio. Vi håller oss till hjärtat av Södermalm i Stockholm och älskar ströva runt på olika fik i närheten när vi har tid över. Vi gör illustrationer och animationer för alla storlekar av företag, allt från de absolut största i Sverige till det mer lokala. Flertal av våra grafikpaketeringar visas på TV och vi är specialiserade på informationsgrafik.

Er kontaktperson och vår Creative Director och grundare är, Joakim Agervald, han kommer att ha hand om era projekt och se till att ni får den finish på projektet som är utlovat.

 

Vi har dessvärre ingen möjlighet att ge praktikplats.

Så här når du oss

0709718309   I   cheers@tont.se

Kontakta oss

vi är alltid exalterade över nya spännande projekt, så var inte blyga och kontakta oss angående era frågor, tankar och förhoppningar.

Kontakt Animation Produktionsbolag Stockholm
d
a
g
b