Childhood - Tönt
1564
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1564,bridge-core-3.1.8,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1403

Stella Polaris

Childhood Foundation

Vårt spännande samarbete med Childhoods undergren Stella Polaris fokuserade på att skapa en kraftfull serie informerande filmer om barns säkerhet på internet, med särskilt fokus på att hitta samarbetspartners och sprida medvetenhet om Stella Polaris centrala frågor.

 

För att göra budskapet så övertygande som möjligt, tog vi oss an en estetisk approach som balanserade form och färg på ett sätt som inte bara väckte intresse utan även gav en känsla av trygghet. Genom att inkludera både svenska och engelska berättarröster, säkerställde vi att filmerna skulle ha global räckvidd.

 

Slutresultatet har inte bara imponerat Stella Polaris och Childhood, utan har också blivit en framgångsrik resurs. Filmerna används flitigt i möten, sociala medier och evenemang, och har hjälpt till att attrahera samarbetspartners och intressenter.

Kund: Childhood Foundation
Produktion: Tönt
Design & Animation: Nart