Com Hem - Tönt
428
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-428,bridge-core-3.1.8,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1403

This is football

Com Hem

Com Hem behövde innehåll till displayskyltar på Elgiganten. Inne på Elgiganyen byggdes ett hem med olika teman och på skärmarna skulle film rulla, dels inspirera till Com Hems utbud, men även för att roa och dra till sig kunder. Tillsammans med Shiny Happy People som stod för konceptet tog Tönt fram grafik för att framhäva rummen.

Uppdraget hade tre delar. Det ena var att skapa en reklamskylt som skulle bryta av fotbollssegmenten på skärmarna med Com Hems logotyp och därefter visades reklamspottar för Com Hems produkter. Den andra delar var att göra animerade skyltar med kuriosa eller fun facts om Engelsk fotboll. Och sist gjorde vi rörlig grafik över fotbollsbilder för att skapa action och väcka intresse för de som var i butikerna. Det gjordes flera installationer och detta var den första med temat Engelsk fotboll.

Kund: Com Hem
Byrå: Shine Happy People
Design & Animation: Tönt

Com Hem Finfact 5 Animation Informationsgrafik Produktionsbolag Stockholm
ComHem Fun fact 4 Animation Informationsgrafik Produktionsbolag Stockholm
ComHem Funfact 6 Animation Informationsgrafik Produktionsbolag Stockholm
Com Hem Fotball Kickoff Animation Informationsgrafik Produktionsbolag Stockholm